Workshop i Oslo 18.02 -19.02

Fotopia og Jens Edgar Haugen holder i februar en to dagers workshop i fotografi, lyssetting og etterarbeid. Dette for fotografer, fotointeresserte, designere og andre som vil lære mer om fotografi, lyssetting og visuelle intrykk. 

Haugen viser i tillegg til live photoshoot med modell også lyssettinger. Dette i tillegg til hvordan man utnytter Photoshop som fotografisk verktøy. Hele prosessen, uten hemmeligheter!

Workshopen blir holdt i Whitelight Studio sentralt på Tøyen i Oslo. Studioet er nytt, og et av de største utleiestudioene i Oslo. En fashionmodell samt hår/makeup vil være med på hele workshopen.Jens Edgar Haugen ble i 2010 kåret til årets fotograf av Norges Fotografforbund. På tross av kort fartstid i bransjen, har han skapt et kraftig varemerke med sine manipulasjoner
og fotografiske kvaliteter. Dette er en unik mulighet til å lære direkte fra en av Norges beste fotografer innen sitt felt.
PRIS:
Kursavgift : 2.495.- (for begge dager).

ADRESSE OG TIDSPUNKT

Whitelight Studio
Borggt 9 (Grønland/Tøyen)
0650 OSLO

Lørdag: 10-18 (kaffe og mingling fra 10-11)
Søndag: 11-18
Enkel servering er inkludert i pausene

FORKUNNSKAPER OG UTSTYRSLISTE
Workshopen er tilrettelagt for deg som har kjennskap til Photoshop. Haugen vil likevel gi individuell tilpasning og oppfølging til alle deltakerne på deres nivå. Målsettingen er at deltakerne skal få se, forstå og lære hvordan Haugen jobber med bilder fra idé, gjennom planleggingsfasen, fotografisk gjennomføring og digital etterbehandling.

Deltakerne bør ha med:
Bærbar PC/Mac m/Adobe Photoshop

Kjekt å ha med:

Digital speilrefleks
Tegnebrett
En god datamus

Fra workshop i Nederland for nederlandske fotografer:

This slideshow requires JavaScript.


Leave a comment